-
Bułki pita bezglutenowe 190 g


The Symbol :
133357
18.26
Reviews | |
Shipping within | 4 days |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
Duża dostępność
|
The Weight Of The | 0.19 kg |
The bar code | |
EAN | 5902431591889 |
Zamówienie telefoniczne: 518135285
Leave your phone |
Skład:
Skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Sposob użycia:
Bułkę podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180-C przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Sposob użycia:
Bułkę podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180-C przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21 st.C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
Marka:
Incola
CN:
19059080
Głębokość (cm):
15
Szerokość (cm):
19
Wysokość (cm):
9
Wartość energetyczna 100G-ML-KCAL:
291
Wartość energetyczna 100G-ML-KJ:
1225
Tłuszcz 100g/ml (g):
6.9
Węglowodany 100g/ml (g):
51.3
Błonnik 100g/ml (g):
3.3
Produkt wegański:
TAK
Bez glutenu:
TAK
Bez laktozy:
TAK
Cukry 100g/ml (g):
7.9
Sól 100g/ml (g):
1.8
Kwasy nasycone 100g/ml (g):
1.8
There is currently no comments or ratings for this product.
- Manufacturers