-
Baton liofilizowany gruszka-cynamon bezglutenowy 10 g


Symbol:
153011
3.78
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 4 dni |
Cena przesyłki | 14.9 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.01 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900038003699 |
Zamówienie telefoniczne: 518135285
Zostaw telefon |
Skład:
Składniki: gruszka (38 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, cynamon w proszku (1,7 %), substancja żelująca: pektyny.
Warunki przechowywania:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Składniki: gruszka (38 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, cynamon w proszku (1,7 %), substancja żelująca: pektyny.
Warunki przechowywania:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Marka:
Frupp
CN:
20084090
Głębokość (cm):
2
Szerokość (cm):
16
Wysokość (cm):
5
Wartość energetyczna 100G-ML-KCAL:
337
Wartość energetyczna 100G-ML-KJ:
1418
Tłuszcz 100g/ml (g):
0,4
Węglowodany 100g/ml (g):
68
Błonnik 100g/ml (g):
28
Bez glutenu:
TAK
Cukry 100g/ml (g):
49
Produkt bez dodatku cukru:
TAK
Sól 100g/ml (g):
0,1
Dane producenta
CELIKO SA
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Poland
celiko@celiko.com.pl
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci