-
Ciasto babka bezglutenowe 300 g


The Symbol :
154752
6.95
Reviews | |
Shipping within | 4 days |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
Duża dostępność
|
The Weight Of The | 0.3 kg |
The bar code | |
EAN | 5900038001213 |
Zamówienie telefoniczne: 518135285
Leave your phone |
Skład:
Cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, aromat, regulator kwasowości: difosforany; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu.
Sposob użycia:
Babka piaskowa: Przygotowac do babki: - 1 opakowanie koncentratu - ciasta 300 g - 3 jaja - 140 ml oleju Wykonanie babki piaskowej: - Zawartosc torebki z koncentratem ciasta wsypac do naczynia, dodac jaja, wszystko razem wymieszac. Na koniec dodac olej. Całosc wyrabiac mikserem ok. 4 min. - Ciasto przełozyc do foremki (małej keksówki lub małej foremki do babki). - Piec w piekarniku w temp. 180 C przez ok. 40 minut. Po wyjeciu z piekarnika poczekac az przestygnie. - Ciasto po wypieczeniu mozna posypac cukrem pudrem, badz polac wczesniej przygotowana polewa. Babka marmurkowa: Przygotować do babki marmurkowej: - 1 opakowanie koncentratu ciasta 300 g - 3 jaja - 140 ml oleju - 1,5 łyzki kakao - 3 łyzki mleka Wykonanie babki marmurkowej: - Zawartosc torebki z koncentratem ciasta wsypac do naczynia, dodac jaja, wszystko razem wymieszac. Na koniec dodac olej. Całosc wyrabiac mikserem ok. 4 min. - Ciasto podzielic na pół. Do jednej czesci dodac przesiane kakao oraz 3 łyzki mleka. Całosc delikatnie wymieszac przy pomocy rózgi kuchennej lub szpatułki. - Ciasta wylewac do formy naprzemiennie: raz jasne raz ciemne. - Piec w piekarniku w temp. 180 C przez ok. 40-50 minut. Po wyjeciu z piekarnika poczekac az przestygnie.
Informacje alergenne:
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i ich produkty pochodne.
Cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, aromat, regulator kwasowości: difosforany; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu.
Sposob użycia:
Babka piaskowa: Przygotowac do babki: - 1 opakowanie koncentratu - ciasta 300 g - 3 jaja - 140 ml oleju Wykonanie babki piaskowej: - Zawartosc torebki z koncentratem ciasta wsypac do naczynia, dodac jaja, wszystko razem wymieszac. Na koniec dodac olej. Całosc wyrabiac mikserem ok. 4 min. - Ciasto przełozyc do foremki (małej keksówki lub małej foremki do babki). - Piec w piekarniku w temp. 180 C przez ok. 40 minut. Po wyjeciu z piekarnika poczekac az przestygnie. - Ciasto po wypieczeniu mozna posypac cukrem pudrem, badz polac wczesniej przygotowana polewa. Babka marmurkowa: Przygotować do babki marmurkowej: - 1 opakowanie koncentratu ciasta 300 g - 3 jaja - 140 ml oleju - 1,5 łyzki kakao - 3 łyzki mleka Wykonanie babki marmurkowej: - Zawartosc torebki z koncentratem ciasta wsypac do naczynia, dodac jaja, wszystko razem wymieszac. Na koniec dodac olej. Całosc wyrabiac mikserem ok. 4 min. - Ciasto podzielic na pół. Do jednej czesci dodac przesiane kakao oraz 3 łyzki mleka. Całosc delikatnie wymieszac przy pomocy rózgi kuchennej lub szpatułki. - Ciasta wylewac do formy naprzemiennie: raz jasne raz ciemne. - Piec w piekarniku w temp. 180 C przez ok. 40-50 minut. Po wyjeciu z piekarnika poczekac az przestygnie.
Informacje alergenne:
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i ich produkty pochodne.
Marka:
Celiko
CN:
19012000
Głębokość (cm):
3
Szerokość (cm):
15,9
Wysokość (cm):
21
Nowość:
Nowość
Bez glutenu:
TAK
Produkt wegetariański:
TAK
Manufacturer details
CELIKO SA
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Poland
celiko@celiko.com.pl
There is currently no comments or ratings for this product.
- Manufacturers